Home » Diensten » In- en verkoop van (sier)bestratingsmaterialen

In- en verkoop van (sier)bestratingsmaterialen

De Ploegmakers Groep is de regionale dealer van Gardenlux producten. Gardenlux is o.a. bekend van het populaire televisie programma VT-wonen en heeft een uitgebreid assortiment aan sierbestratingen en bijbehorende elementen voor in uw tuin. Alle producten van Gardenlux zijn dan ook bij ons in De Rips verkrijgbaar. Komt u eens langs in onze proeftuin om de sfeer van de verschillende elementen te proeven.

Naast de Gardenlux producten leveren wij ook materialen voor het oplossen van afwateringsproblemen. Zowel voor droogte als wateroverlast hebben wij diverse oplossingen. U kunt hierbij denken aan infiltratiekoffers, drainage systemen, beregeningssystemen en de aanleg van wadi’s of vijvers passend bij de afwateringsbehoefte van uw perceel of locatie.

Naast particuliere materialen hebben wij ook een ruim assortiment met bestratingsmaterialen voor bedrijventerreinen en agrarische terreinen. Vanaf de opbouw van een capabele ondergrond tot aan de afwerking van het terrein, kunnen wij de materialen en de arbeid leveren. We hebben diverse soorten fijn en grof puin, en ook asfalteren behoort tot de mogelijkheden.

Wij in- en verkopen zowel nieuw als gebruikt materiaal.